Kledingfonds

Kledingfonds

Brochure Formulier

Sportclub Brummen en vv Oeken hebben elkaar gevonden in de samenwerking voor de gehele jeugdafdeling en vrouwenvoetbal. Beide clubs hebben aangegeven het prettig te vinden als de jeugdelftallen in hetzelfde herkenbare tenue spelen. Met de komst van de sponsor 123inkt.nl met ingang van seizoen 2019/2020 als hoofdsponsor jeugdvoetbal is deze wens gerealiseerd. De nieuw ontworpen tenues zijn wat betreft logo, kleur en vormgeving een afspiegeling van beide verenigingen.

In de nieuwe kleding zal gespeeld worden in de seizoenen:

 • 2019/2020
 • 2020/2021
 • 2021/2022
De kleding wordt beheerd in een kledingfonds. Het kledingfonds heeft als doel om gelden te reserveren voor uitbreiding en aankopen van nieuwe tenues, tassen, presentatiepakken en het vervangen en/of aanvullen van bestaande voornoemde materialen.

Aan de uitgifte en gebruik van de kleding zijn de volgende voorwaarden verbonden:

 1. Aan elk jeugdlid van SJO Oeken-Brummen wordt éénmaal uitgereikt:
  • Wedstrijdshirt
  • Wedstrijdshort
  • Wedstrijdkousen
  • Presentatiepak
  • Voetbaltas
 2. De kleding dient enkel en alleen gebruikt te worden voor de wedstrijden. Het is niet toegestaan in de kleding te trainen of in vrije tijd te gebruiken.
 3. Elk jeugdlid betaalt per voetbalseizoen EUR 15,00 bijdrage aan het kledingfonds. Dit bedrag zal tegelijk met de contributie automatisch worden geïncasseerd.
 4. Na 3 voetbalseizoenen dient het wedstrijdshirt te worden ingeleverd bij de club waar de speler lid is. De wedstrijdshort, de wedstrijdkousen, het presentatiepak en de voetbaltas worden eigendom van de speler op einddatum van de overeenkomst: 30 juni 2022.
 5. Indien een jeugdlid opzegt of over gaat naar de senioren vóór 30 juni 2022, dient het volledige kledingpakket te worden ingeleverd bij de club waar de speler lid is.
 6. In 3 jaar wijzigt de maat van een jeugdspeler. Ruilen van kleding is mogelijk op twee momenten binnen het seizoen bij de club waar de speler lid is: bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen en tijdens de winterstop. Beide momenten zullen vooraf worden aangekondigd.
 7. Alleen niet kapotte kleding mag geruild worden.
 8. Kapotte of zoekgeraakte kleding dient zelf vervangen te worden door aankoop van het item bij de club waar de speler lid is. Bij Sportclub Brummen is dat via contactpersoon Jacomien Graven, bij vv Oeken is dat via de webshop op https://www.oeken.nl/. Sportclub Brummen en vv Oeken hebben bij de verkoop van deze kleding geen winstoogmerk. De prijzen betreffen de inkoopsprijzen bij de sponsor.
 9. Elk item uit het kledingpakket krijgt een uniek nummer per club en per jeugdlid. De items zijn op deze wijze altijd te herleiden.
 10. Bij uitgifte van het kledingpakket zit een ontvangstformulier. Deze dient door de ouders/verzorgers ondertekent te worden. Op dit formulier zal ook het unieke nummer per lid worden genoteerd.

Neemt u bij vragen contact op met de beheerder van het kledingfonds van de vereniging waar uw kind lid is:

Sportclub Brummen
Jacomien Graven
06 – 51 30 52 18

vv Oeken
Roy Jurriens
06 – 54 95 11 71

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!